Bu Blogda Ara

6 Mayıs 2017 Cumartesi

Kamboçya da Ana Muhalefetle Yapılan Röportajım

 Ben Bilmem Bana Bildirenlerin Bildirdiğini Yaparım Genel Başkanı İle Yapılan Röportajımız



Ben Bilmem Bana Bildirenlerin Bildirdiğini Yaparım Parti Genel Başkanı İle Yapılan Röportajımız


Kamboçya da Ya da Uzayda bir ülkedeyiz. Sorularımızı soruyoruz defalarca iktidar olamamış, iktidarsızlıkla yaşayan Viyagra’nın varlığından haberi olmayan bir yer ülkede…
-Efendim hala iktidar olamadınız, bu iktidarsızlığınızı neye borçlusunuz?
-Öncelikle hoş geldiniz güzel bir soru, cevabı da bu kadar güzel olmazsa da açıklayayım. İktidar veya iktidarlık meselemiz değil zaten, beni bu koltuğa itenlerin yerleştirenlerin böyle bir amacın, benim için bir önemi olmadığını beyan etmişlerdi. Şimdi bana beyan edilmeyeni, ben nasıl beyan edeyim.
-Yani insan doğarken anne ve babasını seçemez ise, sevdiği parti başkanını da seçemez mi diyorsunuz?
-Aslında haklı olabilirsiniz, partime gönül verenlerde haklı olabilir lakin beni bu koltuğa sımsıkı yapış , kalkma gerisini biz hal ederiz dedikleri için, benim açımdan seçilip seçilmemenin bir değeri yok dediler, güçleri yetiyorsa indirsinler beni, bakalım kim iniyor kim inmiyor.
-Ama o zaman diktatörlük olmuyor mu?
-Yok, canım, zorla mı oturuyorum ben? Öyle görünse de gücü yeten yetene taktiği geçerli değil mi? Bana bu yönde görüş bildirmişlerdi.
-Lakin seçilmiş olanların hem seçtiğine hem de seçmenlere hakaret ediyorsunuz?
-Bu benim meselem değil, benim meselem bu koltuğu işgal pardon korumak, beni buraya layık görenler itenlerle bir sorunları varsa çözsünler. Hem bu partimiz ana muhalefet olmak için kurulmadıysa da yakışıyor, itici olmak yıkıcı olmak bazen adrenalin sağlıyor.
-Efendim problem mi çözüyoruz, insanların geleceği ile oynamanız sizin için suç teşkil etmiyor mu? Kamboçya veya uzay halkı bu partiye gönül verenlerin amaçları düşleri de mi önemli değil?
-Bana beyan edilenleri, edenlere ben bağlılığımı sunuyorum, tabi ki bu partiye gönül verenlerin fikri sadece seçimden seçime değerlidir, ondan sonrasında önemli değildir, bir anlam ve manada taşımıyor dediler bana...
-Ama siz neler söylüyorsunuz?
-Ben söylemiyorum, beni buraya dikenlerin beyanları çerçevesinde konuşuyorum, hala neden anlamıyorsunuz. Babanız size oğlum sen şu koltukta otur, sakın kalkma derse siz ne yaparsınız kalkmazsınız, işgal pardon sahiplenirsiniz yani, bunu neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz?
- Yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı bize üç kelime ile tanımlayın desem?
-Geldim oturdun gitmem.
-Sizin ve partili üyeleriniz için idealiniz nedir?
-Partilileri bilmem ama benim idealim belli, açıklamama gerek var mı?
-Yok, çok güzel açıkladınız peki, Şu anda yapamadığın ve en çok yapmak istediğin şey nedir?
-Yapılması istenileni zaten yapıyorum, istenilen başka bir şey beyan edilirse bana, bu koltukta kalma pardon korumanın yanında onları da yapabilirim No problem No sıkıntı…
-Gündelik hayatında spor ile uğraşıyor musun?
-Koltuğumu korumak adına sabahtan akşama kadar etrafında kimseler kapmasın diye koşturuyorum, tabi siz buna spor demiyorsanız beni bağlamaz, bence bu uzun bir maraton koşusudur ideallerimize ulaşmak adına pardon seçmenlerimizin amaçları uğruna.
-Beraber yola çıktığınız arkadaşlarının sizin için genel düşüncesi ne yöndedir nedir acaba bunca gayretsizliğinize rağmen?
-Bu beni bağlamaz, kendi düşende ağlamaz, güçleri yetiyorsa indirsinler, ben gelirken nasıl geldiğimi biliyorlardı, kabul ettiler, etmeselerdi yani akıl fikir izan var.
-Yani biliyorsunuz sizi getirenler ülkeye darbe yapma girişiminde bulundu?
-Ne zaman nere de Kenan Evren mi yaptı?
-Efendim her halde dalga geçiyorsunuz?
-Evet, dalga geçiyorum, bir zamanlar fötr şapkalı ne demişti, darbe varsa vardır yoksa yoktur, darbe vardı da biz mi sakladık, vardı da biz mi gelmesin dedik.
-Boş zamanlarınızda neler yaparsınız? Hobileriniz nelerdir?
-Güldürmeyin bırakın bu klişe soruları, boş zamanım mı var koltuğumu korumaktan başka bundan güzel hobimi olur, siz görünen değil görünmeyene bakın, satır arasındaki kelimeleri seçin ve ana fikri çıkarın.
-Evet, Sayın Kamboçya ve Uzay da yaşayan seyircilerimiz dinleyicilerimiz okuyucularımız “Ben bilmem bana bildirenlerin bildirdiğini yaparım parti genel başkanı” ile yapılan röportajımız burada sona eriyor, hoşça kalın sağlıcakla kalın, ama gözü açık aklı fikri hür kalın.

Mehmet Aluç

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç