Bu Blogda Ara

16 Temmuz 2016 Cumartesi

Hakkıdır Hakka Tapan Milletimindir İstiklal


 
 İstiklal
 
   Her bir yıkımla püskürtülen düşman, yenilgiyi hazım edememenin hazımsızlığı, yıkılmayı kabul edilemez olmanın benliği iç psikolojisi ile yeniden atağa geçer ve her atağında, yeniden yıkılmanın püskürtülmenin yenilgisini tekrar yaşar ve yere düşer yığılır kalır.
Milletin canıdır vatanı, millet imanı merhameti ile vatanı koruyamayacağından şüphesi olan bu düşman-Kendisi ülkesini korumaktan aciz ve sadece para kazanmanın hırsıyla kendi insanını da silahla yok eden ve ülkesi içinde her an ihanetin içinde olduğu için herkesi kendisi gibi sanır aptal salak-böylesine aptallıkla dolu senaryolar yazarak Oscar’ı kazanacağını sanırken, daha ilk bölümde çöpe gitmektedir senaryosu.
 
   Milletin iman birlik kardeşlikle saf tutarken boşlukları doldururken boşluğun dolan sesini, çatırtı diye duyan bu salaklar, ülkemizde çatırtılı sesler zannı ile atağa geçerken anında yıkılmanın hezimeti ile paramparça olmaktadırlar. Âlemlerin Rabbinin güç ve kudret sahibi olduğunu bilmeyenler o zalimler dinden dönenler, bu milletin günde beş vakit secde ile “Ya rabbim vatanımızı milletimizi sen zalimlerin eline düşürtme fırsat verdirme” duasından, habersiz oldukları için her zaman hezimeti yaşamaya mahkûm kalacaklardır. Allah ismi, kan dökülürken söylenmez, bunu bilmeyen dinden dönen mürtetler, bu dönüşleri ile her ne kadar ağızlarına yakışmayan bu “Allah “ ismini söyleseler de onlar için bir fayda vermeyecek, günaha battıkça batmalarına engel olamayacaktır ve bu isim onları kurtuluşa götürmeyecektir.
 
   Travmalar içinde kendi yokluğunda, bir varlık canlılık bulamayan bu düşmanlar, karşısındaki milletleri de kendisi gibi sanmanın savı saçmalığı ile harekete geçerken dün geceki gibi yıkılarak anında hezimete uğramanın ıstırabını, milletin bu gece vatanı için ayaklanması şahlanması ve kardeşlik duygularıyla sahip çıkması ile yok oldular buhar oldular uçtular. Ağır bedel ödemeyi düşünmeden yola çıkan olan düşmanlar, her zaman ağır bedeli ödeyerek yıkımın hezimetini yaşayarak yok oldular ve yok olmaya da mahkûmlar. Ahlaki olmayan düşüncelerle masallarla kendilerini kandırarak milleti kandırmaya çalışanlar aptaldır, millet öyle kandırılmaz, ancak sen kendin kanar ve hezimeti dün gece yaşadığın gibi yıkılışla yaşarsın. Hakkıdır Hakka Tapan Milletimindir İstiklal.
 
Üstat boşuna mı yazdı İstiklal marşını
Bu istiklal için ecdadım vermedi mi canını
Boşuna mı akıttı kanını boşuna mı emanet etti bize vatanı
Nefretiniz saramaz ki ey düşman afakları
Milletim imanla kardeşlik birlikle inşa eder yarınları
Millet varsa vatan vatandır cana candır milletiyle
Vatan yoksa millette yoktur kendisiyle
Kalmayalım vatan için lütfen sese sessiz
İşte dilleriniz adımlarınız fikriniz kaldı oldu lal
Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal
 
Mehmet Aluç-Kul Mehmet
16-07-2016

Hiç yorum yok:

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç