Bu Blogda Ara

16 Ocak 2016 Cumartesi

Kenar Köşelerde Gönlündeki Aşkını Sır Gibi Saklama



Gitmek çare mi bazen düşünürüm, gitmek arkana bakmadan, gidişinle yıkılmaları görmeden gitmek çare mi acaba? Bitmeyen bir ilişkiyi bitirmek, hoşuna gelmediği için beğenmediğin için bitirmek, bitirmek mi yıkmak mı? Bu sorular bazen beynimi tırmalar, aslında gitmek, bitirmek can yakmaktan başka bir şey değil. Usanmadan devam etmek sevmek, hoşuna gitmese de az beklemek, gülümsemek asıl bu marifet.

Bozulan bağlarda güller yetişmez, yıkılan gönülde sevdalar yeşermez, acılarla kalan insan duygularını kendini yitirir. Aşkı dağıt yârin saçlarına aşk koksun, o zaman cümle dertlerin bakarsın yok olmuş. Aşkı zamana bırakma, zamanı aşkın içine bırak zamanda aşkı yaşasın seninle. Aşkı gözlerinde gönlünde saklama ver yârin gönlüne, orada seninle beraber büyüsün.

Kenar köşelerde gönlündeki aşkını sır gibi saklama, yârin gönlünün kenar köşelerinde gez aşkı beraber yaşayın, her vakit birbirinizle olun aşkı yaşayın. Sofrandaki ekmeğine, aşkı katarak ye, aşkı nimet diye yârine sun. İki dudağının arasında aşk hecelerini yârin gönlüne gönder, aşk deryasında seninle beraber gezsin.

Mehmet Aluç-Kul Mehmet-

Hiç yorum yok:

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç