Bu Blogda Ara

15 Mart 2016 Salı

Ünlü Oyuncu İzleyenleri Duygulandırdı



Ünlü Oyuncu İzleyenleri Duygulandırdı


Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinliğine katılan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, tek kişilik ’Safahat, Mehmet Akif Dönüyor, ya siz neredesiniz?



Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliğine katılan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, tek kişilik 'Safahat, Mehmet Akif Dönüyor, ya siz neredesiniz?' adlı oyunu ile izleyenleri duygulandırdı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda Kapaklı Kaymakamlığı'nın katkılarıyla düzenlenen etkinliğe, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe JandarmaKomutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı Belediye Başkanvekili Bakser Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardındanKapaklı Çok Programlı Lisesi Edebiyat Öğretmeni Selin Aktaş, 'Zalimi Asla Sevemem' adlı şiiri okudu. Ardından İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında Kapaklı 1'incisi veTekirdağ 2'ncisi olan Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencisi Serhat Akbaş İstiklal Marşı'nı okudu.

Programda sahne alan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, 'Safahat, Mehmet Akif Dönüyor, ya siz neredesiniz?' oyununu sahneledi. Gözleri yaşlı bir şekilde Mehmet Akif Ersoy'un sıkıntılar ve yokluklar içinde geçen ömrünü anlatan Yenilmez, izleyenleri de duygulandırdı. Tiyatroseverler tarafından büyük beğeni toplayan oyunun sonunda katılımcılar Ahmet Yenilmez'i ayakta alkışladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak:http://www.haberler.com/unlu-oyuncu-izleyenleri-duygulandirdi-8261976-haberi/

Hiç yorum yok:

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç