Bu Blogda Ara

24 Ağustos 2015 Pazartesi

Sözlerim...



İmanın aksiyonu nuru ile olanlar asla yıkılmaz Allah(c.c.)'ın izni ve yardımı ile. İşte yıkılışımızın hüsrana uğramamızın eksikliği buradadır.

Doğal değişime iman ile olmadıktan sonra, nefret ile bağlı olarak yapılan değişiklik seni kör ve sakat yapar, merhametin başındakiler senin hakkını verir.
           
Hayatı tekdüze olanlar, kendinden üstünleri kıskanır seçilmiş olanı suçlar, nefret ile olana hakkını verirken,  haksızı suçlu ilan eden zihniyet hayatı tek düze yaşayanlardır.

Merhametli'nin dersi ile nefreti taşıyanların korkulu  iklim değişimi, muhteşem karmaşık bir olay haline dönüşmüştür...

Tek bir özelliği olan tek bir genin değil binlerce fikirsiz genlerin etki ettiği karakterliler ,vatan haini özelliğini taşır yüreğinde.

Döneklik geni taşıyanlar bariz bir şekilde geninin eksik olduğu gerçeği ortaya çıkarılana kadar, ihanetini vatan sevgisi olduğunu körlüğünde sanır ve yanılır

Tüm hayatını yaşamını nefret kin ile birbirine bağlı yaşayanlar, huzurun olduğu gerçeğiyle donanan vatan evladını görünce ölür.

Ayrıcalıklı seçimle seçilenlere, ayrıcalıklı oldukları için bu nefret ile yaşayanlar, kendi ömürlerini heba etmekten başka bir özellik kazanamazlar bu hayatta.

Mehmet Aluç (Kul Mehmet)


Hiç yorum yok:

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç