Bu Blogda Ara

21 Mart 2015 Cumartesi

Medya Köşe Yazıları Seçkilerim

Öküzlerin bakamayacağı kadar Hızlı, Barış Treni














Fe
Her vicdansız insan bir suç aletidir!
Heyy başlıktaki  “öküz” kısmı açık büfedir isteyen üzerine istediği kadar alınabilir, isteyen nefret kabininde üzerine deneyebilir kime tam oturuyorsa bağışlıyorum efendim. Büyükbaş olmakla büyükfikirli olmak arasındaki fark adına attığım başlıktır.
Ülkem bahar bayramına hazırlanırken barış depresyonuna giren şapşikler cephesinden ilk saçma geldi lakin ıskaladı. Şöyle diyelim bay şapşik diyor ki Osmanlı Çanakkale Cephesinde kuklaydı. Oy oy bunu fitne cephesinden paralellerle omuz omuza barışla savaşan kukla söyleyince öyle komik oluyor ki gülmeye yetişemiyoruz.
Bunu pimi çekilmiş ayaklı zılgıt selo söyleyince kahkaha halayına duruyoruz. Tekrar ediyorum kaosa çağırdığı adamları sokaktan toplayamayan adamın oy toplayacağına paralel atıklar inanır. Farkındaysanız Chp’den daha fazla konuşuluyor niye çünkü bunlardan başka hem lafla hem de gafla kan gemisini yürütecek amatör vicdan sahipleri yok. Biri hava diğeri dağ muhalefeti azıcık yere basın .
Bu şapşik ne istiyor?  Siyasi maske kullanmaktan kurnaz manevralar yapıp duvara toslamaktan bıkmadı. Barışa katkıda bulunmayıp ölüme teröre sponsor olmaktan da bıkmadı.
 Amaç sokağa piyon dökmek, oğullarının cesetlerini sokaklardan toplayan anne feryatları bu adama cazip geliyor. Kardeşi kardeşe kırdırıp kemikleri üzerinden beylik laflarla geçmek onun  siyaseti.
 Hak talep etme de maval! Yok öyle bir şey! Verdikçe şımarıklığa vurup illa çatışalım illa yağmalayalım illa devirelim demenin hazcısı olmuş. Ulusalcı dinozorların kart kurt sesiyle faşist besteler yaparken bir anda Kürtçü olup süreç üzerinden pusuya yatanlara direniş masalları okumaları da bu yüzden! Kan istiyorlar kan. Yine dediğim gibi bu adama vampir sahnesi yazsanız , eline yüzüne dağına sokağına bulaştırdığı kötü performansını unutturur.
 Herkes 21 Mart Nevruzu ve Barış mektubunu bekliyor. Göreceğiz yüzünüzü, benziniz sarardıkça dağda bahar siftahı. İktidar nefretiniz barış duasına bir amin olmayı engelleyecek mi? Asla.
Esra Elönü elonue@gmail.com
Twitter:@elonue
Kaynak: http://www.haber7.com/yazarlar/feridenin-gunlugu/1324972-okuzlerin-bakamayacagi-kadar-hizli-baris-treni

Hiç yorum yok:

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç