Bu Blogda Ara

26 Temmuz 2015 Pazar

Barış Derler Barışın Ne Olduğunu Bilmezler



 Fakında mısın? Yüz yılar boyunca bazı kesim, Önce devrim lafını ağzına aldı, sonra süsledi devrimci kelimesini ekledi, arkasında yalan balonu ile ŞİŞİRİR ŞİŞİRİR halkın savaşı, HALKIN refahını barışını inşa edeceğiz yalanı ile halkı sokağa döktüler ve kargaşa ve kaos provokatörlerini öne sürdükten sonra, meydanlardan kaçtılar, baktılar ki halk yemedi maya tutmadı, gerçi mayası bozuk olanın mayası tutmaz ya, sonrasında az sessizlik ve yenilginin ardında bu sefer daha büyük bir yalan ile kasalarını, nasıl daha çok dolduracakları yalanı ile savaşla değil, barışla devrimci halkımızın haklı savaşı devam edecek diye onlarca masumu katl ederler, kasalarını ateş ile doldururlar ama onlar PARA sanır zavallı aciz körler.

Barış derler barışın ne olduğunu bilmezler, sıkışınca devrim haklar özgürlükler saçmalığı ile kasalarını doldurur sırıtarak uzaktan izler edepsizler… Hak dersen nur Kur’an da Nur Sünnet’te var başka hiçbir yerde bulamayacağım lakin ama velhasıl halk olarak kim açarda bakar,yalan peşinde koşmak var iken  hem dünyayı yıkar hem de geleceğini, cehenneme düşer yanar.Ne kadar acı ve esef verici bir durum düşündükçe acısı ile kıvranıyorum,nurlu temiz huzurlu yol var iken var git çirkefe bataklığa gömül soluksuz kal!Rabbim yar ve yardımcımız olsun,çok zor ve elem verici bir durum.

Dikenli yolda bedenini kanat, huzur dolu olanı görme,kanasın yaran yarayı görme tedavi eden Nur Kur’an Nur Sünneti görme,git çaresizliği belayı gör! Daha fazla ne söyleyeyim bilmem ki! Selam ve dua ile kardeşlerim.


Mehmet Aluç (Kul Mehmet)

Hiç yorum yok:

Yayınlarım

Bugünü Elinden Alına Adam Geleceği İçin Ne Yapabilir?

  Bugünü Elinden Alına Adam, Geleceği İçin Ne Yapabilir? Cevaplarınızı bekliyorum. Mehmet Aluç